LEVES: raguleves
Viky & Dávid 2008.04.26. 05:35
Leves: raguleves
Hozzávalók: sertéscomb, sárgarépa, ételízesítő, liszt, fehérrépa, petrezselyem, borsó, fokhagyma, zellerlevél, hagyma, bors, paprika, paradicsom, gomba
Recept: Olajat hevítünk, megpirítjuk benne a felkarikázott sárgarépát, majd kivesszük belőle. Az olajba tesszük a felkockázott húst, megdinszteljük, ételízesítőt és 1 ek lisztet adunk hozzá, majd felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a fehérrépát, petrezselymet, borsót, 1 gerezd fokhagymát, zellerlevelet, hagymát ½ paprikát, ½ paradicsomot és borsozzuk. Puhára főzzük a hozzávalókat és a végén beletesszük a gombát is, amivel kid ideig tovább főzzük. Tetszés szerint galuskát is főzhetünk bele.
|